Over ons

CN Aesthetics is opgericht door drs. Christa Nieuwenhuizen. Zij volgde haar studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Na enige tijd klinische ervaring op te hebben gedaan volgde ze met succes de huisartsopleiding van het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam en startte in 2015 haar loopbaan als huisarts. In 2018 startte zij hiernaast als gediplomeerd coach en coacht daarbij mensen met behulp van paarden. Al tijdens de studie geneeskunde en ook tijdens haar loopbaan als huisarts en coach ontwikkelde ze een grote interesse in de cosmetische geneeskunde. Deze interesse en passie werd zo groot dat zij in 2018 besloot zich naast haar werkzaamheden als coach volledig te richten op het cosmetische vak.

 

Christa Nieuwenhuizen leerde de cosmetische vaardigheden tijdens een interne opleiding bij Injectable Klinieken Amsterdam en door middel van verschillende nascholingen, trainingen en workshops. Ook door het bezoeken van (inter)nationale congressen houdt zij zich op de hoogte van de laatste ontwikkeling en trends.

‘In mijn ogen zijn innerlijk en uiterlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je kunt je nog zo goed voelen en in balans zijn als je huid het zwaar te verduren heeft gehad en je een vermoeide uitstraling hebt door rimpels, slapte en lijnen dan straal je dit niet uit. Hoe zonde is dat!’

 

‘Omdat ik mij als coach vooral bezighoud met de binnenkant van mensen; het figuurlijk lekker in je vel zitten, vind ik het zo ontzettend leuk om als cosmetisch arts ook iets aan de buitenkant te kunnen bijdragen; het letterlijk goed in je vel zitten’ aldus Christa.

 

Tijdens een consult bespreekt Christa Nieuwenhuizen samen met u uw wensen en verwachtingen. Ze vindt het belangrijk om de tijd te nemen om goed te luisteren, te kijken en samen tot een realistisch en eerlijk behandelplan te komen zodat dat u met een frisse, natuurlijke uitstraling én een tevreden gevoel de salon verlaat!

 

Christa Nieuwenhuizen is BIG-geregistreerd (huis)arts onder nummer 19912589001 en lid van de NVCG ( Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) .